Zeehonden en zeereuzen spotten tijdens een rondvaart over de Maasvlakte

Bij de rondvaart op de Maasvlakte is inbegrepen:

    • 90 minuten durende rondvaart
    • Zeehonden en zeereuzen spotten

Prijs: € 13,25 p.p. op basis van 25 personen.

Prijzen
90 minuten rondvaart
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 13,25 p.p.
65 +: € 11,90 p.p.

2 uur rondvaart
Volwassenen: € 24,75 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 18,95 p.p.
65 +: € 23,35 p.p.

3 uur rondvaartVolwassenen: € 29,95 p.p.
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 22,75 p.p.
65 +: € 26,50 p.p.

De prijs van deze rondvaart op de Maasvlakte is geldig tot en met 31 december 2020.

Rondvaart over de Maasvlakte

De rondvaart neemt u mee naar Rotterdam, Schiedam, Europoort, Maasvlakte, Botlek en Hoek van Holland. Het schip is het enige schip dat hier mag varen. Een geweldige beleving als onderdeel van uw dagje uit, busreis of dagtour.

Ontdek de havens!

Rotterdam staat bekend om zijn wereldhaven. Wat veel mensen zich vaak niet realiseren is dat de allergrootste zeeschepen ter wereld niet meer in de stad Rotterdam varen. Tevens is het gebied ook de leefomgeving van vele zeehonden

Ontdek met de rondvaart de haven en zijn natuur, u komt zo dichtbij de zeereuzen en zeehonden dat u ze bijna kunt aanraken!

Combineer uw bezoek

De Measlantkering bevindt zich in de buurt van de Randstad en is file vrij te bereiken. Het terrein heeft een ruime parkeergelegenheid. Op slechts 1 uur rijden staat u in het Keukenhof (50 km) wat ervoor zorgt dat het een perfect uitje is om te combineren. 

We bieden rondvaarten van 90 minuten, 2 en 3 uur. Daarnaast verzorgen we ook enkele reis vaarten, zodat u de rondvaart kunt combineren met het openbaar vervoer of de fiets. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.