Buikdansen of Disco Dansen - workshop naar keuze in Rotterdam

Workshop buikdansen OF discodansen en daarna lekker dineren

Of u nu graag wilt leren buikdansen of helemaal weg ben van de jaren 70 disco muziek?

Met dit uitje in Rotterdam met diner aan de Oude Haven te Rotterdam zit u helemaal goed.

Als u een eigen locatie heeft kunt u de workshops ook los van het diner boeken. Ook is het mogelijk om de professional een buikdansoptreden te laten doen tijdens uw feest.

Workshop Buikdansen - Gooi uw heupen los!

  Shake your hips! Deze workshop staat garant voor losse heupen, culturele weetjes en gezelligheid. Je leert de basis heupbewegingen en sierlijke armbewegingen uit de Turkse en Egyptische buikdans.

  Inclusief gebruik van kleurige rinkelsjaaltjes voor iedereen en aankleding van de bruid-to-be of de VIP tot heuse buikdanseres!

  Huur lange dansrokken en glittertopjes erbij voor €2,- per persoon.

  Overleg als uw groep uit minder dan 10 bestaat.

  Prijs per persoon: €19,00
  Duur van de activiteit: 1.0 uur
  Minimaal aantal personen: 10

Workshop Disco Dansen - Disco The Right Way

  Herleef de glitter disco-tijden met de Jackson five, Kool & The Gang, Spargo en KC & the sunshine band. Even opwarmen en dan komen de verschillende moves aan bod, je leert de Soul Walks en John Travolta's favourits van een enthousiaste docente/danseres! Inclusief leuke disco-gadget voor iedere deelnemer.

  Huur complete glitter outfits erbij voor € 2,50 per persoon: glitterjurkjes, tops, overhemden en jaren '70 broeken met wijde pijpen, pruiken, glitterhoedjes, discobrillen etc!

  Prijs per persoon: €22,50
  Duur van de activiteit: 1.5 uur
  Minimaal aantal personen: 10

3-gangen Keuzediner in Rotterdam

Menu 2: € 24,15 p.p. Soep

Saté of
Saumon of
Paste e Pesto

Ijsje

Menu 3: € 29,90 p.p. Soep van A tot Z of
Tomatensoep

Steak van de grill of
Saumon of
Punt paprika

Crème Brulée of
Tartufo amaretto

Menu 4: € 34,50 p.p. Soep of
Salade vita of
Spicy chicken

Steak van de grill of
Saumon of
Punt paprika

Crème Brulée of
Taartje van banaan en toffee of
Tartufo amaretto

Menu 5: € 43,15 p.p. Spicy chicken of
Carpaccio of
Tartaar van zalm

Brochette of
Gegrilde Tournedos of
Varkenshaasje

Tartufo amaretto of
Taartje van banaan en toffee of
Warm chocolade taartje

Prijs per persoon: €24,15
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 1

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in heel Nederland. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word u verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die u steeds opnieuw kunt ontdekken.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Rotterdam met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Rotterdam is centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland, een gebied met veel water, groen en een uitgestrekte kustlijn. Op korte afstand vindt u een divers aanbod van bijzondere steden, pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden. Naast oude vestingsteden met een rijke historie vindt u er moderne steden vol vernieuwende architectuur, cultuur, horeca- en recreatie-gelegenheden. Combineer u bezoek aan Rotterdam met één van de vele highlights in de regio.