Uitje met vriendinnen - Workshop sieraden maken en gezellig Lunchen

Workshop sieraden maken als vriendinnenuitje

Een zeer gezellig en creatief uitje met een gezellige lunch en sieraden maken op een mooie locatie op het handelsterrein in Rotterdam. Al vanaf 6 personen kunt u dit boeken. U kunt de sieraden workshop ook bij u thuis laten plaatsvinden.

Lunchen op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam

Lunchsuggestie 1: € 10,30 2 luxe belegde broodjes

Lunchsuggestie 2: € 10,30 1 luxe belegd broodje en 1 broodje met de Rotterdamse kroket

Lunchsuggestie 3: € 10,30 1 luxe belegd broodje, 1 clubsandwich punt met gerookte kip

Lunchsuggestie 4: € 13,75 2 luxe belegde broodjes en een kom soep van de chef

Lunchsuggestie 5: € 16,05 Luxe belegd broodje en 3 stokjes kipsaté met brood en kroepoekPrijs per persoon: €10,30
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 1

Workshop sieraden maken op locatie

Onder professionele begeleiding gaat u met diverse materialen uw eigen unieke sieraad maken. U maakt een korte halsketting of een lange ketting of een set (4) armbanden. Er wordt gewerkt met glas, (zoetwater)parels, facet kralen, hars, halfedelsteen, metaal, leer enz. Deze workshop kan op iedere gewenste locatie plaats vinden. Ligt deze locatie verder weg dan 20 km van Breda dan wordt er een reiskostenvergoeding berekend van 0,20 cent per gereden km.Prijs per persoon: €38,50
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 7

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in heel Nederland. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word u verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die u steeds opnieuw kunt ontdekken.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Rotterdam met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

Rotterdam is centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland, een gebied met veel water, groen en een uitgestrekte kustlijn. Op korte afstand vindt u een divers aanbod van bijzondere steden, pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden. Naast oude vestingsteden met een rijke historie vindt u er moderne steden vol vernieuwende architectuur, cultuur, horeca- en recreatie-gelegenheden. Combineer u bezoek aan Rotterdam met één van de vele highlights in de regio.